Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 2 片 乾燥月桂葉
-
820
克 罐頭番茄 (約2罐,含120克汁液)
lub 1000 克 新鮮番茄 - 200 克 番茄糊
- 30 - 50 克 二砂糖 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 多香果粉 (眾香籽粉)
- ½ 茶匙 鹽
- 30 克 米醋
- Wartości odżywcze
- na 900 克
- Kalorie
- 2612 kJ / 620 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 123 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 22.3 g