番茄醬

番茄醬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
900 克

Składniki

  • 20 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 罐頭番茄 (約2罐,含120克汁液)
    820 克
    1000 克 新鮮番茄
  • 番茄糊
    200 克
  • 二砂糖 ,依個人口味調整
    30 - 50 克
  • 多香果粉 (眾香籽粉)
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 米醋
    30 克

Wartości odżywcze na 900 克

Kalorie 620 kcal / 2612 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 123 g
Błonnik 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...