Urządzenia i Akcesoria
番茄醬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
900 克
Składniki
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
1000 克 新鮮番茄罐頭番茄 (約2罐,含120克汁液)820 克
-
番茄糊200 克
-
二砂糖 依個人口味調整30 - 50 克
-
多香果粉 (眾香籽粉)¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
米醋30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 克
Białko
15 g
Kalorie
2612 kJ /
620 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
22.3 g
Węglowodany
123 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan