
Urządzenia i Akcesoria
Wielkanocny chrzan z migdałami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
wody500 g
-
jajka3
-
migdałów, ze skórką80 g
-
chrzanu, tartego570 g
-
majonezu80 g
-
kwaśnej śmietany gęstej1 łyżka
-
soli1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
451 kcal /
1889 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Sos tatarski
5 min
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2 godz. 40 min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 min
Sos jajeczny do chlebków naan
25 min
Ćwikła
50 min
Zielony sos wielkanocny
1 godz. 20 min