Urządzenia i Akcesoria
Torta della nonna
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Zucker30 g
Creme
-
Zucker350 g
-
Milch1000 g
-
Eigelbe8
-
Salz1 Prise
-
Mehl150 g
Teig
-
Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche300 g
-
Butter kalt, in Stücken (3 cm)120 g
-
Eier2
-
Salz1 Prise
-
Backpulver1 TL
Fertigstellung
-
Pinienkerne50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1965 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 Std. 35 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Schoggichüechli
45 Min
Brownies
45 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2 Std. 20 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Linzer Torte
1 Std.
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 Std. 30 Min
Zitronen-Cake
1 Std. 5 Min