Urządzenia i Akcesoria
Torta della nonna
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Zucker30 g
Creme
-
Zucker350 g
-
Milch1000 g
-
Eigelbe8
-
Salz1 Prise
-
Mehl150 g
Teig
-
Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche300 g
-
Butter kalt, in Stücken (3 cm)120 g
-
Eier2
-
Salz1 Prise
-
Backpulver1 TL
Fertigstellung
-
Pinienkerne50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1965 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Carac
2 godz.
Basler Läckerli
1 godz. 10 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Basler Brunsli
8 godz. 40 min
Herbstlicher Tirolercake
1 godz. 30 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min