Urządzenia i Akcesoria
Knusprige Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 Stücke
Składniki
Teig
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizengriess200 g
-
Wasser lauwarm350 g
-
½ Päckchen Trockenhefefrische Hefe (ca. ⅓ Würfel)15 g
-
1 TL MalzpulverZucker1 TL
-
Salz2 TL
-
Brotmehl400 g
Belag
-
Olivenöl, nativ60 g
-
Pflaumentomaten in Scheiben (4 mm)400 g
-
Knoblauchzehe in Scheiben1
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
12 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Schweizer Linzertorte
1 godz. 30 min
Sauce béarnaise
20 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Mini-Focaccia Fantasia
2 godz. 5 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Pita Brot
2 godz.
Oliven im Knuspermantel
1 godz. 30 min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min