Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 50 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 10 g Zucker
- 200 g Wasser
- 600 g Pizzamehl
- 1 EL Salz
Belag
- 45 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g weisse Zwiebeln
- 50 g Wasser
- 2 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thon-Dip
5 Min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1 Std. 10 Min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Brownies
45 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.