
Urządzenia i Akcesoria
洛神乳酪晨烤麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 20 min
6 個
Składniki
主麵糰
-
高筋麵粉220 克
-
裸麥麵粉80 克
-
糖25 克
-
鹽½ 茶匙
-
水100 克
-
牛奶80 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
奶油 ,切塊15 克
洛神乳酪餡
-
牛奶1 大匙
-
糖2 大匙
-
乾燥洛神花 (洛神蜜餞)85 克
-
奶油乳酪 ,切塊(約2公分)230 克
-
水 ,少許
-
麵包粉15 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
406.7 kcal /
1695 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
56.2 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

morning!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan