Torta sprint di albicocche

Torta sprint di albicocche

4.2 79 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
9 porzioni

Składniki

  • 3 uova
  • 150 g zucchero
  • 120 g farina
  • 120 g di burro morbido a pezzi
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci vanigliato
  • 400 g di albicocche lavate e a metà
    400 g di albicocche sciroppate, precedentemente sgocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 9 porzioni

Białko 3.9 g
Kalorie 966 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 28.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...