Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren frisch oder TK, aufgetaut750 g
-
Zuckersirup (Läuterzucker)250 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfirsiche reif, gehäutet4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1023 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
15.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
24 godz.
Sauce Béarnaise
20 min
Würzige Kürbissuppe
1 godz.
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6 godz. 40 min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5 godz.
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Bayerische Creme
8 godz.
Beeren-Minz-Sorbet
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Orangenparfait
6 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.