Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren frisch oder TK, aufgetaut750 g
-
Zuckersirup (Läuterzucker)250 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfirsiche reif, gehäutet4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1023 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
15.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gin-Tonic-Sorbet
14 godz.
Beeren-Frozen-Bark
5 godz. 5 min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Mousse au Chocolat
3 godz.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Orangensorbet in geeister Orangenschale
4 godz. 20 min
Whiskey Sour
10 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Warmes Schokoküchlein mit Ananas
50 min
Maronencremesuppe
30 min