Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren frisch oder TK, aufgetaut750 g
-
Zuckersirup (Läuterzucker)250 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfirsiche reif, gehäutet4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1023 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
15.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2h 30min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Mousse au Chocolat
3h
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Warmes Schokoküchlein mit Ananas
50min
Sauce Rouille
25min
Getrüffelte Maronensuppe mit geräucherter Ente
30min
Eischnee
5min
Weinschaumsauce
30min
Risotto
40min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Muscheln in Weißweinsud
35min