Käsefondue

Käsefondue

4.1 493 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • Gruyère in Stücken
    600 g
  • Emmentaler in Stücken
    200 g
  • Weißwein trocken
    420 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Kirschwasser
    20 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 930 kcal / 3895 kJ
Białko 56 g
Tłuszcz 67 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...