Urządzenia i Akcesoria
Käsefondue
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
56 g
Kalorie
3895 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Sauce Béarnaise
40 min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Crème brûlée
6 godz.
Crema catalana
40 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Käsefondue (mediterran)
25 min
Zabaglione
15 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min