Urządzenia i Akcesoria
Käsefondue
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
56 g
Kalorie
3895 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Rouille
25 min
Risotto
30 min
Quiche Lorraine
50 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Crème brûlée
6 godz.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Safran-Aioli
40 min
Käsefondue (mediterran)
25 min
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20 min