
Urządzenia i Akcesoria
Ciastka czekoladowo-pomarańczowe (bez cukru)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 sztuk
Składniki
-
60 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
200 g mąki orkiszowej
-
100 g masła klarowanego
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
skórka otarta z pomarańczy (1 szt.), ekologicznej, bez białych błonek
-
1 jajko
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
133.6 kcal /
559.3 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1 godz.
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Kakaowe ciastka z orkiszem i kremem
1 godz. 25 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 min
Ciasteczka czekoladowe Bena
40 min
Ciasteczka owsiane z bananami
35 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min