Urządzenia i Akcesoria
Ciastka czekoladowo-pomarańczowe (bez cukru)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 sztuk
Składniki
-
60 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
200 g mąki orkiszowej
-
masła klarowanego (ghee)100 g masła klarowanego
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
skórka otarta z pomarańczy (1 szt.), ekologicznej, bez białych błonek
-
1 jajko
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2.4 g
Kalorie
559.3 kJ /
133.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Herbatniki
2 godz. 15 min
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Ciasteczka maślane
40 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Ciastka ryżowe z pistacjami i białą czekoladą
1 godz. 50 min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 min
Ciasteczka owsiane z bananami
35 min
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1 godz.
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 godz. 30 min
Ciastka na myślenie
45 min