Urządzenia i Akcesoria
Totopos con requesón
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones
Składniki
-
12 tortillas de maíz cortadas en 8 triángulos
-
1500 g de leche entera
-
50 g de jugo de limón
-
75 g de cebolla
-
10 g de chile verde
-
5 hojas de epazote
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
14 g
Kalorie
1281 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1 godz. 10 min
Cochinita pibil
4 godz.
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Panuchos de cochinita pibil
35 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Salsa tampico
10 min
Chamoy
20 min
Enchiladas suizas
1 godz.
Salsa martajada
50 min