Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g água
- 240 g noodles de arroz pho
- 180 g rebento de feijão mungo, fresco, s/ pés
- 1200 g caldo de carne líquido
- 80 g cebola cortada em rodelas
- 360 g carne de vaca s/ osso, cortada em tiras finas (5 mm aprox.)
- 20 g coentros, só as folhas
- 2 c. sopa de cebolo (spring onion) cortado finamente
- 3 - 4 limões, só o sumo
- 2 - 3 malaguetas vermelhas s/ sementes, cortadas em cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3834 kJ / 916 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de beterraba
40 min
Telhas de polvilho
6h
Biryani de borrego
1j 20 menit
Bidawi - Cuscuz de borrego e legumes
1j
Mistura de ervas aromáticas para pão
Brak ocen
Sopa de beterraba
5 min
Sopa Pho
50 menit
Pesto de couve e avelã
5 min
Molho béarnaise
15min
Creme de beterraba com laranja
40 min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40 min
Bahji de cebola
30 min