Urządzenia i Akcesoria
Steamed Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butterolive oil (opcjonalnie)20 g
-
white long grain rice (see tip)50 - 350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
591 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
890.9 kJ /
212.9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Basmati Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Boiled Pasta
20 min
Boiled Eggs
20 min
Breadcrumbs
5 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Mashed Potatoes
45 min