Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Summer Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Moroccan Chicken Bowl
45min
Cobb Salad
1h
Roasted Red Pepper Aioli
20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Chicken Tacos
1h 10min
Coconut Rice Salad
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min