Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Summer Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Spinach and Feta Muffins
30 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Fish Tacos
45 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min