Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Summer Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortilla Soup
25 min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 godz. 5 min
Southwest Quinoa
40 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Marinara Dipping Sauce
10 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pumpkin Spice Chai
15 min
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min