![Blinis con puré de betabel y queso de cabra Blinis con puré de betabel y queso de cabra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED61146E-5CAB-4EBC-9E77-D8D998DBB287/Derivates/2ffd5a96-2d57-4d28-88e6-fd66d5f8397b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso de cabra
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ½ diente de ajo
- 1 limón amarillo, sólo la ralladura
- 100 g de salmón ahumado
- eneldo fresco, para decorar
- pimienta negra recién molida, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 433.8 kJ / 103.3 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de frijol con quinoa
1h
Puré de betabel
1h
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Latte de cúrcuma
15 min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 min
Crema de poro a la naranja
25 Min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40 min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Pastel de calabacita
1h 15min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 godz. 45 min
Muffins de plátano y espinaca
30 min