Urządzenia i Akcesoria
Haselnuss-Parfait
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Haselnüsse80 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Eigelb5
-
Puderzucker60 g
-
Nuss-Nougat-Creme100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Sahne20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1726 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoko-Erdnuss-Parfait
9 godz.
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 godz. 30 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Eisgugelhupf mit Beerensauce
8 godz. 45 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Weincreme
5 godz. 40 min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 godz.
Erdnuss-Halbgefrorenes mit Kirsch-Bananen-Ragout und Vanilleschaum
5 godz.
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min