Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
TM5 TM6

Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio

3.7 (55 ocen)

Składniki

  • 40 g brauner Zucker
  • 400 g Kokosmilch
  • ¼ Vanilleschote, nur das Mark
  • 7 Blatt weiße Gelatine, eingeweicht, ausgedrückt
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 250 g Erdbeeren, in Scheiben (2 mm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1617 kJ / 389 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy