Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut-Blechkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Stücke
Składniki
Belag
-
Zwiebeln in Stücken200 g
-
Rapsöl20 g
-
Sauerkraut (ca. 800 g) mild, abgetropft1 Dose
-
rote Paprika in Würfeln (1 cm)160 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Zucker1 TL
-
Kümmel1 - 2 TL
Quark-Öl-Teig
-
Rapsöl110 g
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Milch100 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Mehl550 g
-
Backpulver1 Pck.
Sauce und Fertigstellung
-
Salami in Scheiben100 g
-
Sahne200 g
-
Eier5
-
Kresse zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
34 g
Kalorie
3839 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heute sind wir viele
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erbsenquiche
1 godz.
Zucchinitarte
45 min
Schnittlauchkuchen
2 godz.
Porreewähe
1 godz. 15 min
Porree-Tomaten-Quiche
1 godz. 40 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Zucchinikuchen
1 godz.
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 godz. 30 min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1 godz. 15 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min