Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di fecola di patate
Budino alla vaniglia
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 70 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi
Crema al burro
- 400 g di zucchero a velo
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- 250 g di confettura di lamponi
- lamponi freschi a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2456 kJ / 587 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5h 20min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Torta Red velvet
3 Std.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Cheesecake al cocco
4 Std. 30 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 godz. 35 min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min