
Urządzenia i Akcesoria
Galette des Rois
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones
Składniki
Crema de almendra (franchipán)
-
de azúcar100 g
-
de mantequilla a temperatura ambiente100 g
-
huevo1
-
de almendra molida100 g
-
de brandy20 g
Montaje
-
láminas de masa de hojaldre extendidas (aprox. 40x30 cm)2
-
judía blanca seca o sorpresa1
-
manzana (opcjonalnie) pelada y en láminas1
-
huevo batido1
-
de azúcar glas25 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
636 kcal /
2659 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
49.6 g
Węglowodany
40.2 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania