Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 899 kJ / 214 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 276.8 mg
Alternatywne przepisy
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Rollos de acelga
30 min
Zanahorias de hojaldre
45 min
Marañuelas de Avilés
3 godz. 15 min
Panecillos de queso, maíz y jamón cocido
1h
Pan de soda con yogur y miel
1h
Gougères
40 Min
Caramelos de casadielles
25 min
Financieros de albaricoque
30 min
Bundt cake de calabaza
1h 30 min
Croquetas de salchicha con ensalada de alubias y tomates
8 Std. 30 Min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min