Urządzenia i Akcesoria
Cannelés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
20 unidades
Składniki
-
250 g de azúcar
-
500 g de leche
-
50 g de mantequilla
-
1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
-
4 huevos
-
2 yemas de huevo
-
70 g de ron dorado
-
100 g de harina de repostería
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
27.5 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
532 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema de lima
2 godz. 20 min
Pavlova
5 godz. 20 min
Cake especiado de Navidad
3 godz. 50 min
Financieros de albaricoque
30 min
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
8 godz.
Tarta Saint-Honoré
3 godz.
Panecillos de San Ignacio
25 godz.
Mierensinas
1 godz. 10 min
Carbayones
1 godz. 25 min
Macarons
2 godz. 30 min
Mince pies
1 godz.
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 godz.