Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotweinbutter
3h 20 min
Tomaten-BBQ-Hollandaise
15min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 Min
Gurken-Gin-Granita
45 Min
Käsemuffins mit Chilisauce und Himbeer-Konfitüre
2j
Nektarinen-Holunder-Eis
12 Std.
Maronencremesuppe
1j 30 menit
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Tomaten-Fenchel-Booster
5 min
Weißer Glühweinsirup
8 Std. 45 Min
Glühwein on the rocks
2j
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1h 10 min