Urządzenia i Akcesoria
Ziegenkäsekugeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Salzbrezeln60 g
-
Ziegenfrischkäse200 g
-
Rosmarin, getrocknet, gemahlen¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
498 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokos-Cheesecakes mit Himbeeren
4 godz.
Champignons mit Chili-Käse-Haube
40 min
Brezen-Salat
25 min
Leichte Birnencreme
4 godz. 30 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Oliven-Schafskäse-Omelette
30 min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Ingwerdip
5 min
Trauben-Käse-Salat
15 min
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4 godz. 30 min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2 godz. 45 min
Avocado-Ei-Spread
25 min