Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 猪里脊肉 ,切条,1厘米×6厘米
- 1 颗 蛋
- 10 克 料酒
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 玉米淀粉 ,适量
- 油 ,适量,油炸用
- 180 克 番茄沙司
- 15 克 糖
- 15 克 白醋
- 20 克 油
- 20 克 水
- 5 克 生抽
- 1 小撮 芝麻
- 20 克 京葱 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1463 kJ / 349.7 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 1 g