Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 500 克 四季豆 ,切1厘米丁
- 50 克 橄榄菜
- 2 克 盐
- 1 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 848 kJ / 202.7 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 21.1 g
- Sód
- 883.5 mg