Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 250 克 短粳米 ,冲洗沥干后约重280克
- 30 克 新鲜香菇 ,切0.5厘米小丁
- 30 克 胡萝卜 ,切0.5厘米小丁
- 30 克 土豆 ,去皮,切0.5厘米小丁
- 30 克 玉米粒
- 2 克 盐 ,依个人口味调整
- 330 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1493.7 kJ / 357 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 69.6 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 275.8 mg