椰青炖鸡
TM5 TM6

椰青炖鸡

4.8 (9 ocen)

Składniki

  • 1000 克 椰子汁 ,选择椰青汁
  • 500 克 鸡腿肉 ,切块后汆水沥干备用
  • 50 克 猪肉 ,选择瘦肉,切块后汆水沥干备用
  • 5 颗 红枣
  • 枸杞 ,适量
  • 1 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1621.2 kJ / 387.5 kcal
Białko
24.3 g
Węglowodany
21.7 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy