Urządzenia i Akcesoria
Lebkuchenparfait
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Sahne800 g
-
Ei1
-
Eigelb4
-
Zucker100 g
-
Lebkuchengewürz½ TL
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)1 Pck.
-
Zimt½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1705 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frohes Fest!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Haselnuss-Parfait
6 Std. 30 Min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Spekulatiussoufflé
1 Std. 10 Min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Rhabarber-Parfait
8 Std. 50 Min
Schoko-Hütchen mit Marzipan
4 Std. 30 Min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min