Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g filetes de cavala fumada em azeite escorridos
- 150 g queijo-creme
- 100 g crème fraîche
- 10 g mostarda
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 5 g aneto, só as folhas
- 10 gotas de Tabasco® vermelho
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 956 kJ / 231 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quente e frio
8 godz.
Borrego recheado com frutos secos
Brak ocen
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Brak ocen
Smoothie de romã
5 dk
Perdiz de escabeche
24h
Patê de cavala com agrião
5 dk
Gelado de amêndoa
8 godz.
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1小时
Açorda de perdiz
1h 20min
Patê marinheiro
5 dk
Coelho com ameixas e sultanas
3 Std. 50 Min
Patê de sardinha e pimento
5 dk