Bolo de abóbora com recheio de chocolate

Bolo de abóbora com recheio de chocolate

4.6 44 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses

Składniki

Recheio
  • chocolate p/ culinária (53% cacau)
    150 g
  • manteiga
    30 g
  • ovo
    1
  • açúcar
    20 g
Cobertura
  • manteiga
    45 g
  • açúcar mascavado claro
    65 g
  • farinha tipo 55
    25 g
  • noz
    60 g
  • flocos de aveia
    25 g
Bolo
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • abóbora cortada em pedaços pequenos
    200 g
  • água
    40 g
  • óleo
    120 g
  • mel
    15 g
  • café preparado
    65 g
  • açúcar
    150 g
  • vagem de baunilha só as sementes
    1
  • ovos
    2
  • farinha tipo 55
    220 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • mistura de especiarias p/ doces
    2 c. chá de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 5 mg
Białko 8 g
Kalorie 2586 kJ / 619 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...