
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de lima com molho de morango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
12 fatias
Składniki
Bolo
-
lima (raspa e sumo)1
-
farinha tipo 55250 g
-
iogurte grego250 g
-
stevia em pó50 g
-
ovos2
-
óleo de girassol mais q.b. p/ untar30 g
-
água30 g
-
fermento em pó p/ bolos15 g
-
arandos secos (cranberries)35 g
Molho de morango
-
morangos cortados em metades ou quartos300 g
-
stevia em pó25 g
-
sumo de limão1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
145.7 kcal /
609.5 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
119.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia