Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 510 g fresh white fish, cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 200 g lime juice
  • 200 g Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 100 g red onions, cut into pieces
  • 140 g vegetable oil
  • 1 tsp oregano, dried, to taste (opcjonalnie)
  • 15 g cilantro, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (1 cm/½ in.)
  • corn tostadas, to serve
    lub salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2372 kJ / 564.8 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
43.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
2 g
Sód
1105 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy