Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dry Rub
- 3 dried ancho chilies, de-seeded and de-stemmed
-
2
dried chipotle chilies
lub 1 tsp chipotle chili powder - 1 oz black peppercorns
- ½ oz brown sugar
- 1 tbsp onion powder
- 2 tsp mustard powder
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp ground cayenne pepper
Brisket
- 64 - 80 oz beef brisket, untrimmed
- 16 oz smoked bacon, sliced
BBQ Sauce
- 6 oz fresh Roma tomatoes, quartered
- 4 oz white onions, quartered
- 3 ½ oz brown sugar
- 3 canned chipotle chilies, in adobo sauce, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 oz Worcestershire sauce
- 1 oz molasses
- 1 heaping tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2452 kJ / 586 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot dog rolls
3 godz. 30 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Florida Cuban Rolls
3 Std.
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1 godz.
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Blackened Fish Burger
55min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Bagels
1 Std. 20 Min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 Std. 50 Min