Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 263 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Kippenbouillonpasta
45 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Vanillesiroop
30 min
Fruitige saladedressing
5 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min