Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
161.4 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
696.5 kJ /
166.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Protein Boosted Banana Bread
2 godz.
Superfood Breakfast Muffins
1 godz.
Date and Nut Balls
20 min
Tropical Popsicles
4 godz. 5 min
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1 godz. 15 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Chocolate Seed Granola
50 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Paleo Breakfast Cereal
40 min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1 godz. 15 min