Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Bagels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
large egg1
-
water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)7 oz
-
whole milk divided4 oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
1 tbsp maple syrup, pureagave syrup1 tbsp
-
oat flour8 oz
-
rice flour plus extra to dust7 oz
-
tapioca flour3 oz
-
salt1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
baking soda1 tbsp
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1050.8 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1665.3 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Magic Chocolate Shell
5 Min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 Std. 5 Min
Paleo Breakfast Cereal
40 Min
Gluten-Free Rolls
1 Std. 20 Min
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1 Std.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Allergen Free Granola Cups
1 Std. 5 Min
Frozen Chocolate Peanut Butter Bars
1 Std. 30 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Sweet Potato Pancakes
20 Min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 Std. 20 Min