Gluten-Free Bagels
TM6 TM5

Gluten-Free Bagels

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 large egg
  • 7 oz water, plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
  • 4 oz whole milk, divided
  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 1 tbsp agave syrup
    lub 1 tbsp maple syrup, pure
  • 8 oz oat flour
  • 7 oz rice flour, plus extra to dust
  • 3 oz tapioca flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp psyllium husk
  • 1 tbsp baking soda
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1665.3 kJ / 398 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
6.2 g
Sód
1050.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy