
Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Bagels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
large egg1
-
water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)7 oz
-
whole milk divided4 oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
agave syrup1 tbsp
-
oat flour8 oz
-
rice flour plus extra to dust7 oz
-
tapioca flour3 oz
-
salt1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
baking soda1 tbsp
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
398 kcal /
1665.3 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
1050.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30 min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 godz. 15 min
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min