Gluten-Free Bagels

Gluten-Free Bagels

4.3 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pieces

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 tsp
  • large egg
    1
  • water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
    7 oz
  • whole milk divided
    4 oz
  • active dry yeast
    1 ½ tsp
  • agave syrup
    1 tbsp
    1 tbsp maple syrup, pure
  • oat flour
    8 oz
  • rice flour plus extra to dust
    7 oz
  • tapioca flour
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • psyllium husk
    1 tbsp
  • baking soda
    1 tbsp
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • sesame seeds
    1 tbsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 398 kcal / 1665.3 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 70 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1050.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...