Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Bagels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
large egg1
-
water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)7 oz
-
whole milk divided4 oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
1 tbsp maple syrup, pureagave syrup1 tbsp
-
oat flour8 oz
-
rice flour plus extra to dust7 oz
-
tapioca flour3 oz
-
salt1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
baking soda1 tbsp
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1050.8 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1665.3 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1h 15min
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten-Free Crepes
45min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3h 10min
Paleo Chocolate Cake
1h 35min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min