Pork belly picante y tofu
TM5 TM6

Pork belly picante y tofu

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 g de aceite vegetal
  • 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
  • 30 g de pasta miso
  • 200 g de pork belly, en tiras (3 mm)
  • 20 g de salsa de frijol chino
  • 400 g de col blanca,en rebanadas (4 cm)
  • 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
  • 50 g de cebolla cambray, en rebanadas diagonales

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1630.5 kJ / 388.5 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy