Pork belly picante y tofu

Pork belly picante y tofu

1.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porción

Składniki

  • 20 g de aceite vegetal
  • 1 chile rojo, fresco en rebanadas diagonales
  • 30 g de pasta miso
  • 200 g de pork belly en tiras (3 mm)
  • 20 g de salsa de frijol chino
  • 400 g de col blanca en rebanadas (4 cm)
  • 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
  • 50 g de cebolla cambray en rebanadas diagonales

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 19.5 g
Kalorie 1630.5 kJ / 388.5 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...