![Pork belly picante y tofu Pork belly picante y tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F91D77F4-8C45-4237-B9BA-5B0300D2F836/Derivates/247bf1f4-b36b-40de-b216-509f4098ebf3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite vegetal
- 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
- 30 g de pasta miso
- 200 g de pork belly, en tiras (3 mm)
- 20 g de salsa de frijol chino
- 400 g de col blanca,en rebanadas (4 cm)
- 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
- 50 g de cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Tacos de lechuga
1 godz.
Dumplings tyrolean (Schlutzkrapfen)
Brak ocen
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 godz. 40 min
Tartas de limoncello
3h 15min
Pasta fresca de jitomate
Brak ocen
Relleno para pavo
1 Std. 15 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 menit
Cordero con costra a la italiana
5 godz.
Chiles rellenos en frío
1 godz. 25 min
Filetes al vino tinto para 2
55 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min