Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de vinagre balsámico
- 70 g de yoghurt natural, sin azúcar
- 45 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo pelado
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- ¼ cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de miel
- 90 g de tocino ahumado, rebanado y cortado en tiras
- ½ pieza pequeña de lechuga romana, en cuartos y desinfectada
- 60 g de queso azul, desmoronado
- 10 piezas de jitomate cherry, cortados por la mitad
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1474 kJ / 351 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Ensalada César con chipotle
30min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30min
Búfalo wings de coliflor
30min
Filete a la pimienta
20min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Sushi cakes
1h
Dip de alcachofa y portobello
30min
Sopa de lima
40min
Crema de jitomate
30min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Poke bowl de atún spicy
30min