Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de camarón seco
- 20 g de ajo, pelado
- 60 g de echalot
- 1 cda de pimienta de cayena molida
-
30
g de salsa de pescado
lub 1 cdita de sal fina - 40 g de pulpa de tamarindo
- 15 g de jugo de limón, recién exprimido
- 45 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1264 kJ / 301 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
10 min
Sopa de tortilla
25 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Sopa de lima yucateca
40 Min
Barra de pan con formaggio
35min
Sopa de queso de cabra
30 min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Res con chile estilo tailandés
30 min
Costalito de brie
30 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Sopa de lima
40 Min
Panuchos de cochinita pibil
35min