Urządzenia i Akcesoria
Pestiños borrachuelos
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
30 unidades
Składniki
Masa
-
250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
50 g de licor de anís
-
50 g de manteca de cerdo
-
50 g de agua
-
½ cucharadita de sal
-
300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
-
200 g de miel
-
100 g de vino dulce (moscatel)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
0.9 g
Kalorie
391 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pestiños andaluces
1 godz.
Piononos (Andalucía)
13 godz. 20 min
Cortadillos de cidra
1 godz.
Arroz con leche
1 godz. 30 min
Pudin diplomático
1 godz. 40 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Roscos de vino
45 min
Pan de higos
72 godz. 5 min
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Leche frita
2 godz. 45 min
Bizcochos borrachos
1 godz. 5 min
Tarta San Marcos
4 godz.