Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
TM6 TM5 TM31

Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)

4.1 (21 ocen)

Składniki

  • 100 g salted butter, plus extra for greasing
  • 430 - 450 g liquid caramel (see tips)
  • 160 g condensed milk
  • 360 g eggs (approx. 6 eggs), A-sized
  • 200 g plain flour, sifted
  • 3 tsp baking soda

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
418.4 kJ / 100 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
15.1 g
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy