Gelatina de leche con frutas

Gelatina de leche con frutas

3.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

Gelatina de melocotón
  • 3 hojas de gelatina
  • 1 cucharada de aceite de girasol (para engrasar los moldes)
  • 100 g de melocotón en almíbar (en mitades)
  • 20 g de azúcar
  • 50 g de agua
  • 100 g de leche evaporada
Gelatina de pera
  • 3 hojas de gelatina
  • 100 g de pera sin piel ni semillas, en trozos
  • 30 g de azúcar
  • 50 g de agua
  • 100 g de leche evaporada
Gelatina de frutos rojos
  • 3 hojas de gelatina
  • 100 g de frutos rojos frescos variados
  • 50 g de azúcar
  • 50 g agua
  • 100 g de leche evaporada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 252 kcal / 1054 kJ
Białko 38.7 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...