Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kakis (à ca. 140 g)4
-
Mandelstifte40 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Frischkäse160 g
-
Rosine20 g
-
Bittermandelaroma2 - 3 Tropfen
-
Zucker120 g
-
Zimt¼ TL
-
Wasser700 g
-
Butter20 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1986 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nord-Süd-Cocktail
15 min
Joghurtfrischer Apfel-Trauben-Drink
5 min
Birnenshake
5 min
Tomaten-Mozzarella-Omelette
35 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Schokoladen-Baiser-Auflauf
1 godz.
Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen
2 godz.
Eisbombe Charlotte-Royal
8 godz. 30 min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 godz.
Grüne Wiese
10 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 godz. 50 min