Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kakis (à ca. 140 g)4
-
Mandelstifte40 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Frischkäse160 g
-
Rosine20 g
-
Bittermandelaroma2 - 3 Tropfen
-
Zucker120 g
-
Zimt¼ TL
-
Wasser700 g
-
Butter20 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1986 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Gratin mit Ei
35 min
Quark-Cups
45 min
Melonen-Honig-Joghurt
20 min
Königsberger Marzipan
8 godz. 30 min
Melonen-Joghurt-Eis
1 godz. 15 min
Butternut-Brioche-Auflauf
1 godz. 20 min
Karibische Gugelhupfe (glutenfrei)
40 min
Glühweinwaffeln
30 min
Bananen-Curry-Suppe
30 min
Gefülltes Weihnachts-Hähnchen
3 godz.
Käsekuchen aus dem Varoma
1 godz. 30 min
Eiweißkuchen
2 godz.