Urządzenia i Akcesoria
Bulghur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
bulghur (see Tips)200 g
-
water400 g
-
oil20 g
-
sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1800.8 kJ /
430.4 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
75.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Cooked Quinoa
15 min
Bulgur Wheat
35 min
Basic Bulgur
35 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Bulghur and lentil soup
1 godz.