Urządzenia i Akcesoria
Bulghur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
bulghur (see Tips)200 g
-
water400 g
-
oil20 g
-
sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1800.8 kJ /
430.4 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
75.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Baba ghanoush
1 godz.
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Bulgur Wheat
35 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Mushroom risotto
30 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Power Muesli
Brak ocen
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Goulash soup
2 godz. 35 min