Tarte au Vin cuit
TM6 TM5

Tarte au Vin cuit

4.7 (3 oceny)

Składniki

Mürbeteig

  • 200 g Mehl
  • 1 Eigelb
  • 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 40 g Wasser
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Vanillezucker

Guss

  • 2 Eier
  • 1 Eigelb
  • 200 g Vin cuit
    lub 200 g Birnendicksaft
  • 100 g Doppelrahm

Wartości odżywcze
na 1 Portionen
Kalorie
1507 kJ / 361 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy