Carne ó caldeiro
TM31 TM5 TM6

Carne ó caldeiro

4.2 (33 oceny)

Składniki

  • 1000 g de falda de ternera en filetes (churrascos)
  • 1 trozo de unto (10-20 g)
  • 1000 g de agua
  • 1500 g de patatas gallegas
  • 30 - 40 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal gorda
  • ½ cucharadita de pimentón

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1314 kJ / 314 kcal
Białko
29.6 g
Węglowodany
28.5 g
Tłuszcz
9.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
3.2 g
Sód
338.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy