Carne ó caldeiro

Carne ó caldeiro

4.1 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • 1000 g de falda de ternera en filetes (churrascos)
  • 1 trozo de unto (10-20 g)
  • 1000 g de agua
  • 1500 g de patatas gallegas
  • 30 - 40 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal gorda
  • ½ cucharadita de pimentón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 338.2 mg
Białko 29.6 g
Kalorie 1314 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 28.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...