Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida, o pimienta de jamaica entera
- 3 cditas de tomillo seco
- ½ cdita de comino
- ½ cditas de semillas de cilantro
- 1 de anís estrellado
- 6 dientes de ajo
- 240 g de agua
- 1 lámina de grenetina, en cuartos
- 1 cda de caldo de carne, en polvo (para 1000 g de líquido)
- 1 cucharadita rasa bicarbonato de sodio
- 200 g de tocino ahumado, cortado en trozos de 3 cm, enfriado 30 minutos en el congelador
- 400 g de carne molida de res, (ver consejo)
- 200 g de carne molida de cerdo, (ver consejo)
- 2 pizcas de pimienta molida
- 2 cditas de paprika dulce
- ¼ cdita sal
- mostaza
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 700.1 kJ / 167.3 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 531.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espuma para capuchino
10min
Cheesecake algodón japonés
1hod. 45min
Blintzes
1 godz. 30 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Crepas Suzette
1 godz. 15 min
Salsa de caramelo TM6
1 godz. 30 min
Aderezo de Oriente Medio para verduras a la parrilla
Ninguna valoración
Pierogi con queso y blueberry's
1 godz. 15 min
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55 menit
Dip de macadamia con crudités
Ninguna valoración
Mantequilla de nueces pecanas
30 min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min