Mett-Porree-Suppe
TM5

Mett-Porree-Suppe

3.6 (150 ocen)

Składniki

  • 600 g Porree, Weißes und Hellgrünes längs halbiert, in Stücken (1 cm)
  • 20 g Öl
  • 400 g Schweinemett, grob zerzupft
  • 1 geh. TL Paprika edelsüß
  • 750 g kochendes Wasser
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • 125 g Schmelzkäse
  • ½ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
991 kJ / 236 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy