![Mett-Porree-Suppe Mett-Porree-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3CE67304-17F1-488D-95D4-D66B45934476/Derivates/e99e72e8-5fd0-4472-9d6d-30243c19beea.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Porree, Weißes und Hellgrünes längs halbiert, in Stücken (1 cm)
- 20 g Öl
- 400 g Schweinemett, grob zerzupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 750 g kochendes Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 125 g Schmelzkäse
- ½ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Pizzasuppe
40 Min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Salzschneidebohnen
45min
Käse-Porree-Suppe
30 min.
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min.
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Steckrüben-Eintopf
45min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Schnelle Silvestersuppe
40 Min