Bollos dulces de espelta con fruta seca

Bollos dulces de espelta con fruta seca

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porciones

Składniki

  • 200 g de granos de espelta
  • 150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
  • 270 g de leche
  • 40 g de levadura prensada fresca
    2 sobres de levadura seca instantánea
  • 40 g de miel
  • 200 g de harina
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 50 g de pasas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 6 g
Kalorie 834 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...